n all-round kreditkort er et praktisk værktøj, der kommer med en 0% tilbud på både balance overførsler og nye indkøb.

Tidligere blev disse dobbelte kort set som en dårlig ‘jack af alle handler’ mulighed, der ikke gjorde enten særlig godt.

Men da rentefri vilkår på specialiserede balanceoverførselskort og købskort er styrtdykket i løbet af de sidste par år, giver allround-kort nu rentefri perioder, der nogle gange er lige så lange.

Disse kort har også en anden fordel: du behøver kun at gennemgå en kredit check i stedet for to.

Apropos kredit kontrol, skal du sørge for at bruge en berettigelse checker før der ansøges om kreditkort, da dette giver dig en anstændig idé om, hvor sandsynligt du er at blive accepteret uden at efterlade et mærke på din kredit rapport.

De er bredt tilgængelige fra prissammenligning websteder såsom CompareTheMarket og uSwitch.

En advarsel
Det er nemt at se, hvorfor nogen ønsker et kort, der giver større fleksibilitet, men hvis du finder dig selv at have betydelige eksisterende gæld og kommende køb, du kan ikke dække på samme tid, er det vigtigt, du bruger disse kort til at købe dig afgørende tid til at få dig tilbage på vejen til økonomisk sundhed.

De vil naturligvis ikke løse gæld af sig selv: du har brug for en plan.

Læs vores guide til at komme ud af gælden for praktiske tips og også dette stykke om hvor man kan finde gratis gæld støtte til yderligere hjælp.

De bedste all-round kreditkort
Vi har rangeret disse kort først med 0% periode og derefter af gebyret.

ÅOP bør ikke noget så meget, fordi du virkelig bør sigte mod at rydde din gæld, før den rentefri periode slutter eller alternativt flytte den til en anden 0% kort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *