Opdag, hvordan den landsdækkende bankapp klarer sig på sikkerhed, logger ind og meget mere.
Hvis du overvejer at skifte din nuværende konto til Nationwide, vil du sikkert gerne faktor i, hvor god den mobile banking app er, før du beslutter dig.

Når det kommer til at finde en ny løbende konto, mobilbank app oplevelse er i stigende grad en af vores topprioriteter.

Vi tager et kig på den landsdækkende mobile banking app for at se, hvad det har at tilbyde, når det kommer til funktioner, sikkerhed og meget mere.

Hvorfor Landsdækkende?
Mens Landsdækkende for nylig har skåret sin interesse på FlexDirect-konto og standsede sin Anbefale en ven ordning, der er mange grunde til, at du bør overveje bygningen samfundet.

I en nylig kundeundersøgelse, Nationwide kom tredjepladsen for den samlede kvalitet af service, som kan være en del af grunden til, at det er populært hos skiftere.

Og sammenlignet med andre banker, Landsdækkende har mærkbart færre it-problemer.

Hvem kan få den landsdækkende app?
Den landsdækkende bank app er tilgængelig på Apple App Store og Google Play, så du kan bruge det på iPhone, iPad og Apple Watch, samt Android smartphones.

Landsdækkende Start to Save: regelmæssig saver konto med chancen for at vinde £ 100

Hvad du kan se
Når du logger på appen, bør du kunne se dine kontooplysninger, banksaldo og det tilgængelige beløb. Når du klikker på en konto, vil det afsløre de seneste transaktioner.

Den første side afslører også en advarsel mod svig og flag andre produkter, der kan være nyttige, såsom opsparingskonti, kreditkort og personlige lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *